برومند، ملکه (نور ۱۲۹۶ـ تهران ۱۳۶۹ش): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳۲: خط ۳۲:


[[پرونده:12226800.jpg|جایگزین=ملکه برومند|بندانگشتی|ملکه برومند]]
[[پرونده:12226800.jpg|جایگزین=ملکه برومند|بندانگشتی|ملکه برومند]]
خوانندۀ ایرانی. در ابتدا با نام‌های ملکه حکمت‌شعار و ملکۀ هنر فعالیت می‌کرد. بعد از گذراندن یک دوره تعلیم آواز نزد [[ابوالحسن صبا]] و [[اسماعیل مهرتاش]]، همراه این دو هنرمند و نوازندگانی چون [[مرتضی محجوبی]]، برای ضبط صفحه به بیروت مسافرت کرد و یک‌دوره صفحۀ گرامافون از آوازها و ترانه‌های معروف آن زمان با صدای او و با نام مستعار «خانم م ـ ب» برای استفادۀ عموم ضبط شد. تا اوایل دهۀ ۱۳۳۰ در زمینۀ تئاتر، موسیقی و تابلو موزیکال، در «[[جامعه باربد|جامعۀ باربد]]» و زیرنظر اسماعیل مهرتاش، فعالیت کرد و بعد از آن حدود ۴۰ سالِ آخر زندگیش را، در زمینۀ موسیقی کاری انجام نداد.
خوانندۀ ایرانی. در ابتدا با نام‌های ملکه حکمت‌شعار و ملکۀ هنر فعالیت می‌کرد. بعد از گذراندن یک دوره تعلیم آواز نزد [[ابوالحسن صبا]] و [[اسماعیل مهرتاش]]، همراه این دو هنرمند و نوازندگانی چون [[مرتضی محجوبی]]، برای ضبط صفحه به بیروت مسافرت کرد و یک‌دوره صفحۀ [[گرامافون]] از آوازها و ترانه‌های معروف آن زمان با صدای او و با نام مستعار «خانم م ـ ب» برای استفادۀ عموم ضبط شد. تا اوایل دهۀ ۱۳۳۰ در زمینۀ تئاتر، موسیقی و تابلو موزیکال، در «[[جامعه باربد|جامعۀ باربد]]» و زیرنظر اسماعیل مهرتاش، فعالیت کرد و بعد از آن حدود ۴۰ سالِ آخر زندگیش را، در زمینۀ موسیقی کاری انجام نداد.


<br /> <!--12226800-->
<br /> <!--12226800-->
[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۳۴

ملکه برومند (نور ۱۲۹۶ـ تهران ۱۳۶۹ش)

ملکه برومند
زادروز نور ۱۲۹۶ ش
درگذشت تهران ۱۳۶۹ش
ملیت ایرانی
نام‌های دیگر ملکه حکمت شعار و ملکه هنر
شغل و تخصص اصلی خواننده
آثار یک دوره صفحه گرامافون از آوازها و ترانه های معروف آن زمان
گروه مقاله موسیقی
ملکه برومند در کنار استاد ابوالحسن صبا
ملکه برومند
ملکه برومند

خوانندۀ ایرانی. در ابتدا با نام‌های ملکه حکمت‌شعار و ملکۀ هنر فعالیت می‌کرد. بعد از گذراندن یک دوره تعلیم آواز نزد ابوالحسن صبا و اسماعیل مهرتاش، همراه این دو هنرمند و نوازندگانی چون مرتضی محجوبی، برای ضبط صفحه به بیروت مسافرت کرد و یک‌دوره صفحۀ گرامافون از آوازها و ترانه‌های معروف آن زمان با صدای او و با نام مستعار «خانم م ـ ب» برای استفادۀ عموم ضبط شد. تا اوایل دهۀ ۱۳۳۰ در زمینۀ تئاتر، موسیقی و تابلو موزیکال، در «جامعۀ باربد» و زیرنظر اسماعیل مهرتاش، فعالیت کرد و بعد از آن حدود ۴۰ سالِ آخر زندگیش را، در زمینۀ موسیقی کاری انجام نداد.