پرش به محتوا

شهرام فسازاده: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۸: خط ۲۸:




نوازنده و مدرس ایرانی ویولن. پدرش با نواختن فلوت كلیددار و تنبك آشنایى داشت. او هم از سن پنج سالگی به صورت خودآموز شروع به یادگیری فلوت کرد. از سال ششم ابتدایى به همین شیوه به آموختن ویولن پرداخت. در سن چهارده سالگی به توصیه‌ی [[قاسم نیکپو|قاسم نیكپو]] (آهنگ‌ساز و نوازنده‌ی ویولن و پیانو) به [[هنرستان عالی موسیقی|هنرستان عالى موسیقى]] رفت و نزد اساتیدی چون [[مصطفی کمال پورتراب (تهران ۱۳۰۳ش)|مصطفى کمال پورتراب]] و [[رحمت الله بدیعی|رحمت‏‌الله بدیعى]] اصول نت، تئورى موسیقى و شیوه‌های نوازندگی ویولن را فراگرفت و هم‌زمان، تا پایان ردیف‏‌هاى [[ابوالحسن صبا]] را در تئاتر [[جامعه باربد]]، نزد [[اسماعیل مهرتاش]] گذراند. از هفده سالگى به موسیقى اروپایى روى آورد و هفت سال ویولن كلاسیك را نزد روبن طهماسیانس كار كرد. او در همین دوره نواختن پیانو، سلفژ و دیكته‌ی موسیقى را نیز نزد شکوه شهرستانی یاد گرفته است. از دیگر اساتید او می‌توان به [[فریدون ناصری|فریدون ناصرى]] (در زمینه‌ی آهنگ‌سازی، تئورى و هارمونى) و [[فرامرز پایور (تهران ۱۳۱۱ش ـ ۱۳۸۸)|فرامرز پایور]] (نوازندگی سنتور) اشاره کرد. فسازاده جز سازهای ذکر شده با نواختن سه‌‏تار و تنبک نیز آشنایى كامل دارد. او برای شناساندن موسیقى سنتى ایران، كنسرت‏‌هاى مختلفى در كشورهاى انگلستان و فرانسه اجرا كرده.


فسازاده چندین آهنگ برای ارکستر و تعدادی پیش درآمد و رنگ نیز در دستگاه‌هاى مختلف ساخته و اجرا كرده است. وی در حال حاضر به طور خصوصى هنرآموزان موسیقى را تعلیم مى‌‏دهد.
نوازنده و مدرس ایرانی ویولن. پدرش با نواختن فلوت کلیددار و تنبک آشنایى داشت. او هم از سن پنج سالگی به صورت خودآموز شروع به یادگیری فلوت کرد. از سال ششم ابتدایى به همین شیوه به آموختن ویولن پرداخت. در سن چهارده سالگی به توصیه‌ی [[قاسم نیکپو]] (آهنگ‌ساز و نوازنده‌ی ویولن و پیانو) به [[هنرستان عالی موسیقی|هنرستان عالى موسیقى]] رفت و نزد اساتیدی چون [[مصطفی کمال پورتراب (تهران ۱۳۰۳ش)|مصطفى کمال پورتراب]] و [[رحمت الله بدیعی|رحمت‏‌الله بدیعى]] اصول نت، تئورى موسیقى و شیوه‌های نوازندگی ویولن را فراگرفت و هم‌زمان، تا پایان ردیف‏‌هاى [[ابوالحسن صبا]] را در تئاتر [[جامعه باربد]]، نزد [[اسماعیل مهرتاش]] گذراند. از هفده سالگى به موسیقى اروپایى روى آورد و هفت سال ویولن کلاسیک را نزد روبن طهماسیانس کار کرد. او در همین دوره نواختن پیانو، سلفژ و دیکته‌ی موسیقى را نیز نزد شکوه شهرستانی یاد گرفته است. از دیگر اساتید او می‌توان به [[فریدون ناصری|فریدون ناصرى]] (در زمینه‌ی آهنگ‌سازی، تئورى و هارمونى) و [[فرامرز پایور (تهران ۱۳۱۱ش ـ ۱۳۸۸)|فرامرز پایور]] (نوازندگی سنتور) اشاره کرد. فسازاده جز سازهای ذکر شده با نواختن سه‌‏تار و تنبک نیز آشنایى کامل دارد. او برای شناساندن موسیقى سنتى ایران، کنسرت‏‌هاى مختلفى در کشورهاى انگلستان و فرانسه اجرا کرده.
 
فسازاده چندین آهنگ برای ارکستر و تعدادی پیش درآمد و رنگ نیز در دستگاه‌هاى مختلف ساخته و اجرا کرده است. وی در حال حاضر به طور خصوصى هنرآموزان موسیقى را تعلیم مى‌‏دهد.


[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
سرویراستار
۳۷٬۳۸۳

ویرایش