احمدی، احمد (ملایر ۱۳۱۲ش): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:


احمدی، احمد (ملایر ۱۳۱۲-1397ش)<br />  
احمدی، احمد (ملایر ۱۳۱۲ - 1397ش)<br />  
{{جعبه زندگینامه
{{جعبه زندگینامه
|عنوان =احمد احمدی
|عنوان =احمد احمدی
خط ۳۱: خط ۳۱:
[[پرونده:11138300-1.jpg|بندانگشتی|احمد احمدی]]
[[پرونده:11138300-1.jpg|بندانگشتی|احمد احمدی]]
[[File:11138300.jpg|thumb]]
[[File:11138300.jpg|thumb]]
استاد فلسفه و مؤسس و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب درسی علوم انسانی (سمت) و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی. پس از فراگیری دروس مقدماتی به حوزه علمیه [[بروجرد، شهر|بروجرد]] رفت و دروس دینی را به مدت پنج سال تا اواخر سطح فراگرفت و پس از آن به [[حوزه علمیه]] قم رفت و از محضر اساتیدی همچون [[علامه طباطبایی]]، آیت‌الله بروجردی، [[محقق داماد، سید مصطفی (قم ۱۳۲۴ش)|محقق داماد]]، مرعشی نجفی و [[امام خمینی]] (ره) بهره برد؛ هم‌زمان در رشتۀ فلسفۀ غرب از [[دانشگاه تهران]] دانشنامۀ دکتری دریافت کرد. احمدی از ۱۳۵۲ش عضو هیئت علمی دانشگاه تهران است و سالهاست که به تدریس فلسفه در این دانشگاه اشتغال دارد. او از چهره‌هایی است که در هر دو نهاد حوزه و دانشگاه به تعلیم و تعلّم پرداخته است. از او مقالات بسیاری به زبان‌های فارسی و انگلیسی در نشریات متعدد به چاپ رسیده است؛ از آثار اوست: ''بن لایه‌های شناخت''؛ ''پادزهر''. از ترجمه‌های اوست: ''تأملات در فلسفۀ اولی'' (اثر دکارت)؛ ''نقد تفکر فلسفی غرب'' (اثر ژیلسون)؛ ''تأسیس مابعدالطبیعۀ اخلاق'' (اثر کانت). احمدی همچنین از مؤسسان [[دانشگاه تربیت مدرس]] است و مدت ۱۴ سال ریاست دانشکده علوم انسانی این دانشگاه را برعهده داشته است.<br /> '''<!--11138300-->'''
استاد فلسفه و مؤسس و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب درسی علوم انسانی (سمت) و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی. پس از فراگیری دروس مقدماتی به حوزه علمیه [[بروجرد، شهر|بروجرد]] رفت و دروس دینی را به مدت پنج سال تا اواخر سطح فراگرفت و پس از آن به [[حوزه علمیه]] قم رفت و از محضر اساتیدی همچون [[علامه طباطبایی]]، آیت‌الله بروجردی، [[محقق داماد، سید مصطفی (قم ۱۳۲۴ش)|محقق داماد]]، مرعشی نجفی و [[امام خمینی]] (ره) بهره برد؛ هم‌زمان در رشتۀ فلسفۀ غرب از [[دانشگاه تهران]] دانشنامۀ دکتری دریافت کرد. احمدی از ۱۳۵۲ش عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بوده است و سالها به تدریس فلسفه در این دانشگاه اشتغال داشته است. او از چهره‌هایی است که در هر دو نهاد حوزه و دانشگاه به تعلیم و تعلّم پرداخته است. از احمدی مقالات بسیاری به زبان‌های فارسی و انگلیسی در نشریات متعدد به چاپ رسیده است. احمدی همچنین از مؤسسان [[دانشگاه تربیت مدرس]] است و مدت ۱۴ سال ریاست دانشکده علوم انسانی این دانشگاه را برعهده داشته است.
 
از تألیفات اوست: ''بن لایه‌های شناخت''؛ ''پادزهر''.
 
از ترجمه‌های اوست: ''تأملات در فلسفۀ اولی'' (اثر دکارت)؛ ''نقد تفکر فلسفی غرب'' (اثر ژیلسون)؛ ''تأسیس مابعدالطبیعۀ اخلاق'' (اثر کانت). <br /> '''<!--11138300-->'''


[[Category:آموزش و پرورش و اخلاق]]  
[[Category:آموزش و پرورش و اخلاق]]  

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۸:۳۰

احمدی، احمد (ملایر ۱۳۱۲ - 1397ش)

احمد احمدی
زادروز ملایر ۱۳۱۲ش 
درگذشت 1397ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل دکترای فلسفه غرب، دانشگاه تهران و تحصیلات حوزوی
شغل و تخصص اصلی استاد دانشگاه
شغل و تخصص های دیگر مترجم فلسفه
آثار ترجمه تأملات در فلسفۀ اولی (اثر دکارت)؛ نقد تفکر فلسفی غرب (اثر ژیلسون)؛ تأسیس مابعدالطبیعۀ اخلاق (اثر کانت)
گروه مقاله آموزش و پرورش و اخلاق
احمد احمدی

استاد فلسفه و مؤسس و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب درسی علوم انسانی (سمت) و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی. پس از فراگیری دروس مقدماتی به حوزه علمیه بروجرد رفت و دروس دینی را به مدت پنج سال تا اواخر سطح فراگرفت و پس از آن به حوزه علمیه قم رفت و از محضر اساتیدی همچون علامه طباطبایی، آیت‌الله بروجردی، محقق داماد، مرعشی نجفی و امام خمینی (ره) بهره برد؛ هم‌زمان در رشتۀ فلسفۀ غرب از دانشگاه تهران دانشنامۀ دکتری دریافت کرد. احمدی از ۱۳۵۲ش عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بوده است و سالها به تدریس فلسفه در این دانشگاه اشتغال داشته است. او از چهره‌هایی است که در هر دو نهاد حوزه و دانشگاه به تعلیم و تعلّم پرداخته است. از احمدی مقالات بسیاری به زبان‌های فارسی و انگلیسی در نشریات متعدد به چاپ رسیده است. احمدی همچنین از مؤسسان دانشگاه تربیت مدرس است و مدت ۱۴ سال ریاست دانشکده علوم انسانی این دانشگاه را برعهده داشته است.

از تألیفات اوست: بن لایه‌های شناخت؛ پادزهر.

از ترجمه‌های اوست: تأملات در فلسفۀ اولی (اثر دکارت)؛ نقد تفکر فلسفی غرب (اثر ژیلسون)؛ تأسیس مابعدالطبیعۀ اخلاق (اثر کانت).
'