زیگن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲: خط ۲:
زیگِن (Siegen)
زیگِن (Siegen)


شهری در نورد راین ـ وستفالنِ<ref>North Rhine-Westphalia</ref>&nbsp;آلمان، بر ساحل رود زیگ<ref>River Sieg </ref>، به فاصلۀ ۹۳کیلومتری جنوب شرقی دوسلدورف<ref>Düsseldorf </ref>. جمعیت آن ۱۱۱,۳۰۰ نفر است (۱۹۹۵). مرکز استخراج آهن بود، و هنوز فولادهای مخصوص، تجهیزات اداری و رایانه تولید می‌کند. پیتر پل روبنسِ<ref>Peter Paul Rubens</ref>&nbsp;نقاش، در این شهر متولد شد. قلعۀ زیگن، کاخی وسیع به‌سبک باروک است که اکنون ادارات دولتی در آن قرار دارند. در این شهر کلیسای شش گوش سنت نیکلاس<ref>St Nicholas</ref>&nbsp;از قرن ۱۳م و کلیسای سنت مارتین<ref>St Martin</ref>&nbsp;(بازسازی در قرن ۱۶) از قرن ۱۰م به‌جا مانده‌اند.
شهری در [[نورد راین ـ وستفالن|نورد راین ـ وستفالنِ]]<ref>North Rhine-Westphalia</ref>&nbsp;[[آلمان]]، بر ساحل رود زیگ<ref>River Sieg </ref>، به فاصلۀ ۹۳کیلومتری جنوب شرقی [[دوسلدورف]]<ref>Düsseldorf </ref>. جمعیت آن ۱۱۱,۳۰۰ نفر است (۱۹۹۵). مرکز استخراج آهن بود، و هنوز فولادهای مخصوص، تجهیزات اداری و رایانه تولید می‌کند. [[روبنس، پتر پل (۱۵۷۷ـ۱۶۴۰)|پیتر پل روبنسِ]]<ref>Peter Paul Rubens</ref>&nbsp;نقاش، در این شهر متولد شد. قلعۀ زیگن، کاخی وسیع به‌سبک [[باروک]] است که اکنون ادارات دولتی در آن قرار دارند. در این شهر کلیسای شش گوش سنت نیکلاس<ref>St Nicholas</ref>&nbsp;از قرن ۱۳م و کلیسای سنت مارتین<ref>St Martin</ref>&nbsp;(بازسازی در قرن ۱۶) از قرن ۱۰م به‌جا مانده‌اند.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۰۶:۲۵

زیگِن (Siegen)

شهری در نورد راین ـ وستفالنِ[۱] آلمان، بر ساحل رود زیگ[۲]، به فاصلۀ ۹۳کیلومتری جنوب شرقی دوسلدورف[۳]. جمعیت آن ۱۱۱,۳۰۰ نفر است (۱۹۹۵). مرکز استخراج آهن بود، و هنوز فولادهای مخصوص، تجهیزات اداری و رایانه تولید می‌کند. پیتر پل روبنسِ[۴] نقاش، در این شهر متولد شد. قلعۀ زیگن، کاخی وسیع به‌سبک باروک است که اکنون ادارات دولتی در آن قرار دارند. در این شهر کلیسای شش گوش سنت نیکلاس[۵] از قرن ۱۳م و کلیسای سنت مارتین[۶] (بازسازی در قرن ۱۶) از قرن ۱۰م به‌جا مانده‌اند.

 


  1. North Rhine-Westphalia
  2. River Sieg
  3. Düsseldorf
  4. Peter Paul Rubens
  5. St Nicholas
  6. St Martin