کمال طراوتی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۲۰: خط ۲۰:
|گروه مقاله =موسیقی
|گروه مقاله =موسیقی
|دوره =
|دوره =
|فعالیت های مهم =
|فعالیت های مهم =از سال 1355 تا 1357 به عنوان مربى موسیقى با کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان همکارى کرد
|رشته =
|رشته =
|پست تخصصی =
|پست تخصصی =
|باشگاه =
|باشگاه =
}}
}}
[[پرونده:2042152058.jpg|جایگزین=کمال طراوتی|بندانگشتی|کمال طراوتی]]
[[پرونده:كمال طراوتى.jpg|بندانگشتی|کمال طراوتى]]
كمال طراوتى (همدان 1335ش-  )
[[پرونده:کمال طراوتی.jpg|بندانگشتی|209x209پیکسل|کمال طراوتی]]
کمال طراوتى (همدان 1335ش-  )




آهنگ‌ساز، نوازنده، رهبر ارکستر و مدرس ایرانی موسیقی. از سنین کودکی با نواختن فلوت موسیقى را آغاز كرد و پس از تحصیلات ابتدایى و متوسطه به [[هنرستان عالی موسیقی|هنرستان عالى موسیقى]] و دانشكده‌ی هنرهاى زیبا دانشگاه تهران رفت و در رشته‌ی موسیقى (آهنگ‌سازى) فارغ‌التحصیل شد.


طراوتى سازهاى پیانو، فلوت، كمانچه و كلیه‌ی سازهاى كودكان را كه به سازهاى «ارف» مشهورند، به خوبى مى‌‏نوازد؛ ولى ساز تخصصى او پیانوست. او از سال 1355 تا 1357 به عنوان مربى موسیقى با كانون پرورش فكرى كودكان و نوجوانان همكارى كرد و در ضمن از سال 1355 تاكنون به عنوان معلم موسیقى (پیانو)، به صورت خصوصی یا در آموزشگاه‌های مختلف تدریس كرده است. طراوتی از سال 1361 تا 1368 به طور مستمر، به عنوان آهنگ‌ساز با صدا و سیما همكارى داشته و براى اكثر برنامه‏‌هاى مختلف رادیو و شبكه‌های 1 و 2 تلویزیون موسیقى ساخته است. او از سال 1365 تا 1367 به عنوان مسئول موسیقى كودك و نوجوان در بخش موسیقى صدا و سیما فعالیت كرده. از دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به مشاور موسیقى كودك در رادیو، تدریس پیانو و سازهای ارف در مدرسه‌ی هنر و ادبیات كودكان و نوجوانان (كارگاه موسیقى سابق) از سال 1367 تاکنون و ساخت موسیقی کودکان و نوجوانان برای برنامه‌های تلویزیونی چون «هادى و هدى»، «گنجشكه میگه»، «كودك روستایى»، «گلزار وطن»، «كاروانسراى كویرى» و «قصه‌‏هاى خاله عنكبوت».  
آهنگ‌ساز، نوازنده، رهبر ارکستر و مدرس ایرانی موسیقی. از سنین کودکی با نواختن [[فلوت]] موسیقى را آغاز کرد و پس از تحصیلات ابتدایى و متوسطه به [[هنرستان عالی موسیقی|هنرستان عالى موسیقى]] و [[دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران|دانشکده‌ی هنرهاى زیبا دانشگاه تهران]] رفت و در رشته‌ی موسیقى (آهنگ‌سازى) فارغ‌التحصیل شد.  


از فعالیت‌های مهم طراوتی، تشكیل گروه كر و اركستر كودكان و نوجوانان در مرکز موسیقى كودك و نوجوانان صدا و سیماست. موسیقی فیلم‌های «خانه‌ی ابرى» (کارگردان: اكبر خواجویى) و «كاكلى» (کارگردان: فریال بهزاد) نیز ساخته‌ی اوست. از طراوتی آلبوم‌های متعددی در زمینه‌ی موسیقی کودکان منتشر شده است که برای نمونه می‌توان به كاست «قشنگى‏‌ها» (شامل ترانه‌های کودکان) اشاره کرد. او در اواخر دهه‌ی 1370 به کانادا مهاجرت کرده و از کنسرواتوار سلطنتی شهر تورنتو نیز در رشته‌ی آهنگ‌سازی فارغ‌التحصیل شده است.  
طراوتى سازهاى [[پیانو]]، فلوت، [[کمانچه]] و کلیه‌ی سازهاى کودکان را که به سازهاى «ارف» مشهورند، به خوبى مى‌‏نوازد؛ ولى ساز تخصصى او پیانوست. او از سال 1355 تا 1357 به عنوان مربى موسیقى با [[کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان|کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان]] همکارى کرد و در ضمن از سال 1355 تاکنون به عنوان معلم موسیقى (پیانو)، به صورت خصوصی یا در آموزشگاه‌های مختلف تدریس کرده است. طراوتی از سال 1361 تا 1368 به طور مستمر، به عنوان آهنگ‌ساز با صدا و سیما همکارى داشته و براى اکثر برنامه‏‌هاى مختلف رادیو و شبکه‌های 1 و 2 تلویزیون موسیقى ساخته است. او از سال 1365 تا 1367 به عنوان مسئول موسیقى کودک و نوجوان در بخش موسیقى صدا و سیما فعالیت کرده. از دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به مشاور موسیقى کودک در رادیو، تدریس پیانو و سازهای ارف در مدرسه‌ی هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان (کارگاه موسیقى سابق) از سال 1367 تاکنون و ساخت موسیقی کودکان و نوجوانان برای برنامه‌های تلویزیونی چون «هادى و هدى»، «گنجشکه میگه»، «کودک روستایى»، «گلزار وطن»، «کاروانسراى کویرى» و «قصه‌‏هاى خاله عنکبوت».  


طراوتی در تورنتو چندین ارکستر بزرگسالان و کودکان تاسیس کرده و اکنون نیز علاوه بر رهبری این گروه‌ها به تدریس موسیقی مشغول است.
از فعالیت‌های مهم طراوتی، تشکیل گروه کر و ارکستر کودکان و نوجوانان در مرکز موسیقى کودک و نوجوانان صدا و سیماست. موسیقی فیلم‌های «خانه‌ی ابرى» (کارگردان: اکبر خواجویى) و «کاکلى» (کارگردان: [[بهزاد، فریال (گرگان ۱۳۳۴ش)|فریال بهزاد]]) نیز ساخته‌ی اوست. از طراوتی آلبوم‌های متعددی در زمینه‌ی موسیقی کودکان منتشر شده است که برای نمونه می‌توان به کاست «قشنگى‏‌ها» (شامل ترانه‌های کودکان) اشاره کرد. او در اواخر دهه‌ی 1370 به [[کانادا]] مهاجرت کرده و از کنسرواتوار سلطنتی شهر [[تورنتو]] نیز در رشته‌ی آهنگ‌سازی فارغ‌التحصیل شده است.
 
طراوتی در تورنتو چندین ارکستر بزرگسالان و کودکان تأسیس کرده و اکنون نیز علاوه بر رهبری این گروه‌ها به تدریس موسیقی مشغول است.


[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۰ مارس ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۲۱

کمال طراوتی
زادروز همدان 1335ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل آهنگسازی- دانشكده‌ی هنرهاى زیبا دانشگاه تهران و کنسرواتوار سلطنتی شهر تورنتو  
شغل و تخصص اصلی آهنگ‌ساز، نوازنده و رهبر ارکستر
سبک کلاسیک
آثار موسیقی برنامه‌های تلویزیونی «هادى و هدى»، «گنجشكه میگه»، «كودك روستایى»، «گلزار وطن»، «كاروانسراى كویرى»، «قصه‌‏هاى خاله عنكبوت»
گروه مقاله موسیقی
کمال طراوتى
کمال طراوتی

کمال طراوتى (همدان 1335ش- )


آهنگ‌ساز، نوازنده، رهبر ارکستر و مدرس ایرانی موسیقی. از سنین کودکی با نواختن فلوت موسیقى را آغاز کرد و پس از تحصیلات ابتدایى و متوسطه به هنرستان عالى موسیقى و دانشکده‌ی هنرهاى زیبا دانشگاه تهران رفت و در رشته‌ی موسیقى (آهنگ‌سازى) فارغ‌التحصیل شد.

طراوتى سازهاى پیانو، فلوت، کمانچه و کلیه‌ی سازهاى کودکان را که به سازهاى «ارف» مشهورند، به خوبى مى‌‏نوازد؛ ولى ساز تخصصى او پیانوست. او از سال 1355 تا 1357 به عنوان مربى موسیقى با کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان همکارى کرد و در ضمن از سال 1355 تاکنون به عنوان معلم موسیقى (پیانو)، به صورت خصوصی یا در آموزشگاه‌های مختلف تدریس کرده است. طراوتی از سال 1361 تا 1368 به طور مستمر، به عنوان آهنگ‌ساز با صدا و سیما همکارى داشته و براى اکثر برنامه‏‌هاى مختلف رادیو و شبکه‌های 1 و 2 تلویزیون موسیقى ساخته است. او از سال 1365 تا 1367 به عنوان مسئول موسیقى کودک و نوجوان در بخش موسیقى صدا و سیما فعالیت کرده. از دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به مشاور موسیقى کودک در رادیو، تدریس پیانو و سازهای ارف در مدرسه‌ی هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان (کارگاه موسیقى سابق) از سال 1367 تاکنون و ساخت موسیقی کودکان و نوجوانان برای برنامه‌های تلویزیونی چون «هادى و هدى»، «گنجشکه میگه»، «کودک روستایى»، «گلزار وطن»، «کاروانسراى کویرى» و «قصه‌‏هاى خاله عنکبوت».

از فعالیت‌های مهم طراوتی، تشکیل گروه کر و ارکستر کودکان و نوجوانان در مرکز موسیقى کودک و نوجوانان صدا و سیماست. موسیقی فیلم‌های «خانه‌ی ابرى» (کارگردان: اکبر خواجویى) و «کاکلى» (کارگردان: فریال بهزاد) نیز ساخته‌ی اوست. از طراوتی آلبوم‌های متعددی در زمینه‌ی موسیقی کودکان منتشر شده است که برای نمونه می‌توان به کاست «قشنگى‏‌ها» (شامل ترانه‌های کودکان) اشاره کرد. او در اواخر دهه‌ی 1370 به کانادا مهاجرت کرده و از کنسرواتوار سلطنتی شهر تورنتو نیز در رشته‌ی آهنگ‌سازی فارغ‌التحصیل شده است.

طراوتی در تورنتو چندین ارکستر بزرگسالان و کودکان تأسیس کرده و اکنون نیز علاوه بر رهبری این گروه‌ها به تدریس موسیقی مشغول است.