اسلاوونیا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[File:11321100.jpg|thumb|اسلاوونيا]]اسلاوونیا (Slavonia)


اسلاوونیا (Slavonia)
ناحیه‌ای در شرق [[کروآسی]]. به رودهای [[ساوا]]<ref>Sava</ref>، [[دراوا]]<ref>Drava  
 
</ref>، و [[دانوب]] محدود شده است. [[اوسییک|اوسییِک]]<ref>Osijek  
[[File:11321100.jpg|thumb|اسلاوونيا]]ناحیه‌ای در شرق کروآسی. به رودهای ساوا<ref>Sava</ref>، دراوا<ref>Drava  
</ref> بزرگ‌ترین شهر آن‌ است. اسلاونیای شرقی و غربی درپی اعلام استقلال یک‌‌جانبۀ کروآسی از [[یوگسلاوی]] (۱۹۹۱) خود را استان‌های خودمختار صرب معرفی کردند، و منطقه صحنۀ‌ نبردهای شدید بین نیروهای کروآسی و سربازان فدرال تحت سلطۀ صرب‌های یوگسلاوی بود (۱۹۹۱ـ۱۹۹۲). پس از آتش‌بس ۱۹۹۲، ۱۰هزار سرباز سازمان ملل در اسلاوونیای شرقی و غربی و [[کراینا]]<ref>Krajina</ref> مستقر شدند. در نوامبر ۱۹۹۵، صرب‌های شورشی در کروآسی با تسلط مجدد کروآسی بر منطقۀ اسلاوونیای شرقی موافقت کردند.
</ref>، و دانوب محدود شده است. اوسییِک<ref>Osijek  
</ref> بزرگ‌ترین شهر آن‌ است. اسلاونیای شرقی و غربی درپی اعلام استقلال یک‌‌جانبۀ کروآسی از یوگسلاوی (۱۹۹۱) خود را استان‌های خودمختار صرب معرفی کردند، و منطقه صحنۀ‌ نبردهای شدید بین نیروهای کروآسی و سربازان فدرال تحت سلطۀ صرب‌های یوگسلاوی بود (۱۹۹۱ـ۱۹۹۲). پس از آتش‌بس ۱۹۹۲، ۱۰هزار سرباز سازمان ملل در اسلاوونیای شرقی و غربی و کراینا<ref>Krajina</ref> مستقر شدند. در نوامبر ۱۹۹۵، صرب‌های شورشی در کروآسی با تسلط مجدد کروآسی بر منطقۀ اسلاوونیای شرقی موافقت کردند.


&nbsp;
&nbsp;
خط ۱۰: خط ۹:
----
----


[[Category:جغرافیای اروپا]] [[Category:جغرافیای انسانی سایرکشورهای اروپایی]]
[[Category:جغرافیای اروپا]]  
[[Category:جغرافیای انسانی سایرکشورهای اروپایی]]
<references />

نسخهٔ ‏۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۷:۱۴

اسلاوونيا

اسلاوونیا (Slavonia)

ناحیه‌ای در شرق کروآسی. به رودهای ساوا[۱]، دراوا[۲]، و دانوب محدود شده است. اوسییِک[۳] بزرگ‌ترین شهر آن‌ است. اسلاونیای شرقی و غربی درپی اعلام استقلال یک‌‌جانبۀ کروآسی از یوگسلاوی (۱۹۹۱) خود را استان‌های خودمختار صرب معرفی کردند، و منطقه صحنۀ‌ نبردهای شدید بین نیروهای کروآسی و سربازان فدرال تحت سلطۀ صرب‌های یوگسلاوی بود (۱۹۹۱ـ۱۹۹۲). پس از آتش‌بس ۱۹۹۲، ۱۰هزار سرباز سازمان ملل در اسلاوونیای شرقی و غربی و کراینا[۴] مستقر شدند. در نوامبر ۱۹۹۵، صرب‌های شورشی در کروآسی با تسلط مجدد کروآسی بر منطقۀ اسلاوونیای شرقی موافقت کردند.

 


  1. Sava
  2. Drava
  3. Osijek
  4. Krajina