هرشب تنهایی (فیلم): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(صفحه‌ای تازه حاوی «فیلم بلند سینمایی به کارگردانی رسول صدرعاملی، تولید سال 1386ش. فیلمنامۀ این اثر بر اساس طرحی از اصغر فرهادی نوشته شده است. صدرعاملی برای کارگردانی این فیلم از بخش سینمای معناگرای بیست و هفتمین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر|بیست و هفتمین دوره ج...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[رسول صدرعاملی]]، تولید سال 1386ش. فیلمنامۀ این اثر بر اساس طرحی از [[اصغر فرهادی]] نوشته شده است. صدرعاملی برای کارگردانی این فیلم از بخش سینمای معناگرای [[بیست و هفتمین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر|بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر]] دیپلم افتخار دریافت کرده است. ''هرشب تنهایی'' فیلم دوم از سه‌گانه‌ای است که صدرعاملی به سفارش «[[آستان قدس رضوی]]» با عنوان عمومی «سه‌گانۀ زائر» با موضوع توسل به [[امام رضا]] ساخته است. نقش‌های اصلی فیلم را [[لیلا حاتمی]] و [[حامد بهداد]] بازی کرده‌اند. این فیلم جزئیات پرکششی در پرداخت شخصیت مدرن- مذهبی زن ایرانی دارد و از آن دست فیلم‌هایی است که با وجود انتخاب داستانی مذهبی، در حد فیلم‌های کلیشه‌ای و سفارشی باقی نمی‌ماند و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. حرف‌هایی که با ظرافت لابه‌لای داستان و دیالوگ‌ها تنیده شده‌اند، بدون آن‌که مانیفست واضح و اغراق‌آمیزی از مذهب و معجزه ارائه دهند. ''هر شب تنهایی'' را باید در قالب محتوایی خودش بررسی کرد. در نگاه اول ''هر شب تنهایی'' فیلمی ‌است با ساختاری کاملاً حرفه‌ای و توانمندی فیلمساز آنجاست که با وجود پررنگ بودن نشانه‌های مذهبی از کلیشه‌های مرسوم چنین فیلم‌هایی چه در قاب‌بندی هر پلان و ساختار فیلم و چه در محتوا فاصله می‌گیرد. با این‌حال منتقدان بر فیلمنامه و حال و هوای سرد فیلم نقدهای زیادی وارد کرده‌اند؛ اگرچه در گیشه مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و برخی منتقدان هم نگاه مثبت و تحسین‌آمیزی به آن داشتند.  
[[پرونده:2042166835.jpg|جایگزین=پوستر فیلم|بندانگشتی|پوستر فیلم]]
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[رسول صدرعاملی]]، تولید سال 1386ش. فیلمنامۀ این اثر بر اساس طرحی از [[اصغر فرهادی]] نوشته شده است. صدرعاملی برای کارگردانی این فیلم از بخش سینمای معناگرای [[بیست و هفتمین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر|بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر]] دیپلم افتخار دریافت کرده است. ''هرشب تنهایی'' فیلم دوم از سه‌گانه‌ای است که صدرعاملی به سفارش «[[آستان قدس رضوی]]» با عنوان عمومی «سه‌گانۀ زائر» با موضوع توسل به [[امام رضا]] ساخته است. نقش‌های اصلی فیلم را [[لیلا حاتمی]] و [[حامد بهداد]] بازی کرده‌اند و بازیگر شخصیت محوری داستان هم لیلا حاتمی‌ست. این فیلم جزئیات پرکششی در پرداخت شخصیت مدرن- مذهبی زن ایرانی دارد و از آن دست فیلم‌هایی است که با وجود انتخاب داستانی مذهبی، در حد فیلم‌های کلیشه‌ای و سفارشی باقی نمی‌ماند و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. حرف‌هایی که با ظرافت لابه‌لای داستان و دیالوگ‌ها تنیده شده‌اند، بدون آن‌که مانیفست واضح و اغراق‌آمیزی از مذهب و معجزه ارائه دهند. ''هر شب تنهایی'' را باید در قالب محتوایی خودش بررسی کرد. در نگاه اول ''هر شب تنهایی'' فیلمی ‌است با ساختاری کاملاً حرفه‌ای و توانمندی فیلمساز آنجاست که با وجود پررنگ بودن نشانه‌های مذهبی از کلیشه‌های مرسوم چنین فیلم‌هایی چه در قاب‌بندی هر پلان و ساختار فیلم و چه در محتوا فاصله می‌گیرد. با این‌حال منتقدان بر فیلمنامه و حال و هوای سرد فیلم نقدهای زیادی وارد کرده‌اند؛ اگرچه در گیشه مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و برخی منتقدان هم نگاه مثبت و تحسین‌آمیزی به آن داشتند.  


مدت فیلم: 80 دقیقه
مدت فیلم: 80 دقیقه

نسخهٔ ‏۱۵ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۰:۵۷

پوستر فیلم
پوستر فیلم

فیلم بلند سینمایی به کارگردانی رسول صدرعاملی، تولید سال 1386ش. فیلمنامۀ این اثر بر اساس طرحی از اصغر فرهادی نوشته شده است. صدرعاملی برای کارگردانی این فیلم از بخش سینمای معناگرای بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر دیپلم افتخار دریافت کرده است. هرشب تنهایی فیلم دوم از سه‌گانه‌ای است که صدرعاملی به سفارش «آستان قدس رضوی» با عنوان عمومی «سه‌گانۀ زائر» با موضوع توسل به امام رضا ساخته است. نقش‌های اصلی فیلم را لیلا حاتمی و حامد بهداد بازی کرده‌اند و بازیگر شخصیت محوری داستان هم لیلا حاتمی‌ست. این فیلم جزئیات پرکششی در پرداخت شخصیت مدرن- مذهبی زن ایرانی دارد و از آن دست فیلم‌هایی است که با وجود انتخاب داستانی مذهبی، در حد فیلم‌های کلیشه‌ای و سفارشی باقی نمی‌ماند و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. حرف‌هایی که با ظرافت لابه‌لای داستان و دیالوگ‌ها تنیده شده‌اند، بدون آن‌که مانیفست واضح و اغراق‌آمیزی از مذهب و معجزه ارائه دهند. هر شب تنهایی را باید در قالب محتوایی خودش بررسی کرد. در نگاه اول هر شب تنهایی فیلمی ‌است با ساختاری کاملاً حرفه‌ای و توانمندی فیلمساز آنجاست که با وجود پررنگ بودن نشانه‌های مذهبی از کلیشه‌های مرسوم چنین فیلم‌هایی چه در قاب‌بندی هر پلان و ساختار فیلم و چه در محتوا فاصله می‌گیرد. با این‌حال منتقدان بر فیلمنامه و حال و هوای سرد فیلم نقدهای زیادی وارد کرده‌اند؛ اگرچه در گیشه مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و برخی منتقدان هم نگاه مثبت و تحسین‌آمیزی به آن داشتند.

مدت فیلم: 80 دقیقه