سکندرآباد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۸: خط ۱۸:
}}
}}


حومۀ شمالی شهر حیدرآباد، در آندرا پرادشِ<ref>Andhra Pradesh</ref>&nbsp;هند، با ۳,۲۵۳,۰۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۵). دریاچۀ حسین سَگَر<ref>Hussain Sagar Lake</ref>&nbsp;آن را از بقیۀ شهر جدا می‌کند. از زمان استقلال هند در ۱۹۴۷، سکندرآباد در شهر حیدرآباد ادغام شده است. سکندرآباد سابقاً شهری مستقل بود. رونالد راس<ref>Ronald Ross</ref>&nbsp;با آزمایش‌هایی که در سکندرآباد انجام داد، دریافت که ناقل بیماری مالاریا، پشۀ آنوفل است و برای همین پژوهش، در ۱۹۰۲ جایزۀ نوبل دریافت کرد.
حومۀ شمالی شهر [[حیدرآباد (هند)|حیدرآباد]]، در [[آندرا پرادش|آندرا پرادشِ]]<ref>Andhra Pradesh</ref>&nbsp;[[هند]]، با ۳,۲۵۳,۰۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۵). دریاچۀ حسین سَگَر<ref>Hussain Sagar Lake</ref>&nbsp;آن را از بقیۀ شهر جدا می‌کند. از زمان استقلال هند در ۱۹۴۷، سکندرآباد در شهر حیدرآباد ادغام شده است. سکندرآباد سابقاً شهری مستقل بود. [[راس، رونالد (۱۸۵۷ـ۱۹۳۲)|رونالد راس]]<ref>Ronald Ross</ref>&nbsp;با آزمایش‌هایی که در سکندرآباد انجام داد، دریافت که ناقل بیماری [[مالاریا]]، پشۀ آنوفل است و برای همین پژوهش، در ۱۹۰۲ [[نوبل، جایزه|جایزۀ نوبل]] دریافت کرد.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ ‏۱۰ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۵۸

سکندرآباد (Secunderabad)

سکندرآباد
نام فارسی سکندرآباد
نام لاتین Secunderabad
کشور هند
ایالت آندرا پرادش
موقعیت حومه شمالی شهر حیدرآباد
جمعیت ۳,۲۵۳,۰۰۰ نفر (۱۹۹۵)


حومۀ شمالی شهر حیدرآباد، در آندرا پرادشِ[۱] هند، با ۳,۲۵۳,۰۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۵). دریاچۀ حسین سَگَر[۲] آن را از بقیۀ شهر جدا می‌کند. از زمان استقلال هند در ۱۹۴۷، سکندرآباد در شهر حیدرآباد ادغام شده است. سکندرآباد سابقاً شهری مستقل بود. رونالد راس[۳] با آزمایش‌هایی که در سکندرآباد انجام داد، دریافت که ناقل بیماری مالاریا، پشۀ آنوفل است و برای همین پژوهش، در ۱۹۰۲ جایزۀ نوبل دریافت کرد.

 


  1. Andhra Pradesh
  2. Hussain Sagar Lake
  3. Ronald Ross